Ge bilen ett ansiktslyft med snygga fälgar innan din nästa bilresa

Tycker du att din gamla bil ser tråkig ut och drömmer du i hemlighet om en häftig sportbil som drar allas blickar till sig då du susar genom staden med den, medan du i verkligheten bara skulle ha möjlighet att köpa en sådan bil om du vann på tipset? Men du behöver inte alls tjäna en förmögenhet för att bli innehavare till en snygg bil eller byta ut din gamla bil om den fortfarande fungerar bra att köra med, ofta räcker det helt enkelt med att bara byta ut någon liten detalj för att din bil direkt ska få ett helt nytt och mycket snyggare utseende!

En snygg detalj

Falgar är både enkla att byta ut och finns i många olika modeller och material. Välj mellan traditionella plåtfälgar eller de lite dyrare aluminiumfälgarna som har blivit mycket populära de senaste åren och garanterat fungerar som blickfångare. Räcker inte utbudet av fälgar på den svenska marknaden kan man även leta efter annorlunda fälgmodeller hos någon utländsk fälghandlare, detta är mycket lätt att göra på nätet.

Vinter- eller sommarfälgar

Det tillverkas fälgar både för vinter- och sommarbruk. Det som skiljer dessa två typer åt från varandra är att vinterfälgar är tåligare och skyddas av flera lager av lack, vilket gör att de inte tar skada av grus och salt som är vanligt på vintervägarna. Dessa kan inte bara användas under vinterhalvåret utan passar även bra som året-runt-fälgar.

Köpa fälgar

Man kan köpa fälgar i både fysiska butiker och på nätet i webbutiker. Kom ihåg att kontrollera att fälgarna passar till just den bilen som du kör, eftersom alla fälgmodeller inte är anpassade för alla bilmodeller.

Att åka iväg på en bilsemester brukar alltid vara en fin upplevelse – speciellt om man har nya fälgar att styla med 🙂